276°
Posted 20 hours ago

Antica Black Sambuca Liqueur, 70 cl

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Den tophemmelige opskrift på Molinaris eksklusive, prisvindende sambuca kendes kun af én person pr. generation, og var tæt på at gå tabt i 1982, da Marcello Molinaro blev kidnappet. Det italienske politi reddede ham, og Molinari-familien besluttede sig derefter at opbevare opskriften i en slags bankboks. Kaffe-sambuca Tasting Notes: Luxardo Passione Nera delivers a prominent star anise flavor that captivates the senses. Yet, it doesn't stop there. On the palate, you'll encounter a velvety sensation complemented by subtle hints of spice, including cardamom and coriander. The liqueur leaves a lasting impression with the digestive aromas of liquorice in the aftertaste. Italien har mange ting at være stolte af. Lamborghini, vin, pizza og ikke mindst Sambuca. Sambuca er i sandhed en af Italiens stoltheder.

Sambuca er både sød og stærk, og har en lidt mere afrundet smag end de fleste andre anis-drikke. Den lidt blødere smag skyldes især måden hvorpå sambuca fremstilles. Tørrede frø fra stjerneanis, som er drikkens vigtigste smagsgiver, dampdestilleres således at de smagsrige olier trækkes ud af frøene. Når smagsnuancerne er trukket ud af anissen, tilsættes en koncentreret sukkeropløsning og desuden en krydderiblanding som varierer alt efter producenten. Sambuca-varianter Il costo di una bottiglia di Sambuca Molinari è di €13,75 se acquistata direttamente dal sito dei produttori nel formato da 70 cl. Essendo un prodotto assai diffuso, esso si può tuttavia trovare a prezzi e formati differenti in diversi negozi online e fisici. Sambuca Flambé er nok den sjoveste og mest spektakulære måde at drikke sambuca på. Ritualet går på at man hælder sambuca i et rummeligt glas, eventuelt et cognacglas, ryster glasset med sambuca i og antænder herefter dampen for til slut at puste flammen ud, eller lægge hånden på glasset så flammen slukker af sig selv. Enkelte producenter, som Molinari Sambuca, producerer sambuca med en alkoholprocent på 40%, blandt andet fordi den antændes lettere end de mange varianter med en typisk alkoholprocent på 38%.Selvom der i Italien fandtes mange sambuca-producenter, tildelte den italienske regering Molinari titlen som landets primære sambuca-producent. Molinari Sambuca fik tilføjelsen “extra”, da den italienske regering roste brandet for dets brug af ingredienser og råvarer, som kun var af allerhøjeste kvalitet. Molinaris kvalitets-sambuca bruger en blanding af orientalske anis-olier, samt alkohol fra den allerbedste hvede fra Tyskland, Italien og Østrig. Molinari bruger derfor ingen genetisk modificerede organismer.

Nel 1945 Molinari decide di mettersi in proprio. I suoi esperimenti l’hanno infatti portato a creare un prodotto nuovo il cui pregio deriva dall’impiego dell’anice stellato: la Sambuca Extra. Tra gli anni Cinquanta e i Sessanta la Sambuca Molinari diventa il simbolo della vita mondana e della Dolce Vita felliniana. Angelo Molinari assieme ai figli Marcello e Mafalda si operano per far conoscere la propria bevanda dapprima presentandola a tutti i bar delle vie romane più frequentate e poi dando vita a delle campagne pubblicitarie tv e radio che vedono impiegati famosi attori, personaggi televisivi e sportivi italiani. Tra gli estimatori della Sambuca Molinari s’inserì anche Frank Sinatra, il quale arrivò addirittura a scrivere di suo pugno una lettera entusiasta indirizzata alla famiglia Molinari. In questo periodo nasce anche la sambuca con la mosca, una maniera di servire la sambuca in un bicchiere con all’interno un chicco di caffè. E proprio al caffè si lega tradizionalmente la Sambuca all’interno del classico caffè corretto o nel Molinari caffè, un liquore al caffè realizzato dalla Molinari S.p.A.Sambuca er, som de fleste nok ved, kendetegnet ved at være farveløs. Med sit nærmest gennemsigtige udtryk, ser sambuca ikke umiddelbart ud af meget, men så snart låget skrues af, udløses dufttoner af dyb og lækker anis. Fremstilling af sambuca Fyld en shaker med isterninger, og tilføj alle ingredienserne. Ryst godt, og hæld op i et glas fyldt med isterninger. La Sambuca Molinari viene prodotta a Civitavecchia dall’anno 1945. L’azienda produttrice è la Molinari S.p.A., fondata nello stesso anno dall’imprenditore Angelo Molinari. Questi era un esperto profumiere e abile miscelatore che, dopo aver aperto un bar ad Addis Abeba, in Etiopia, decise di fare ritorno in Italia cominciando a lavorare nell’azienda di Luigi Manzi. Dette brand blev skabt i 1860, og stammer fra den italienske havneby Ancona. Den kendetegnes ved sin overlegne kvalitet og umisgenkendelige smag, som er blød og glat. Dens smag er lige så dyrebar som frugten fra planten den gror på; nemlig stjerneanis. Denne lækre sambuca kan nydes rent, med kaffe, eller i en drink. Prøv den eventuelt med et par kaffebønner. Alternativt kan du tilføje isterninger eller blot lidt vand. Molinari Sambuca Sambuca is a colourless liqueur made from anise and has its origin in Italy. The liqueur contains distillates of green anise and star anise. Sambuca has high sugar content (350 g/litre) and an alcohol content of 38 percent by volume. Popular as a digestif, Sambuca is preferably enjoyed “con la mosca – with fly”! 2. Can you drink sambuca straight?

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment