About this deal
Maria Sanchez: Sehnsucht und Hunger, 2. überarbeitete Auflage, Envela Verlag 2010, ISBN 978-3-981330847 Gallant, A. R. et al. The three-factor eating questionnaire and BMI in adolescents: Results from the Québec family study. Br. J. Nutr. 104, 1074–1079. https://doi.org/10.1017/S0007114510001662 (2010).
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Services
Agarwal, U. et al. A multicenter randomized controlled trial of a nutrition intervention program in a multiethnic adult population in the corporate setting reduces depression and anxiety and improves quality of life: The GEICO study. Am. J. Health Promot. 29, 245–254. https://doi.org/10.4278/ajhp.130218-QUAN-72 (2015). Berkman, L. F. et al. Effects of treating depression and low perceived social support on clinical events after myocardial infarction: The enhancing recovery in coronary heart disease patients (ENRICHD) randomized trial. JAMA 289, 3106–3116 (2003). He, J., Cai, Z. & Fan, X. Prevalence of binge and loss of control eating among children and adolescents with overweight and obesity: An exploratory meta-analysis. Int. J. Eat Disord. 50, 91–103. https://doi.org/10.1002/eat.22661 (2017).
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Abstract
Arusoğlu, G., Kabakçi, E., Köksal, G. & Kutluay Merdol, T. ( 2008). Orthorexia Nervosa and adaption of ORTO-11 into Turkish. Turkish Journal of Psychiatry, 19, 283 – 291. First citation in article Google Scholar Lediglich zwei Prozent gaben in der Umfrage an, gar kein Interesse zu haben, sich besser zu ernähren. Der Wunsch ist also omnipräsent, beim Essen mehr für die eigene Gesundheit zu tun. Aber wie lassen sich die alltäglichen Stolperfallen überwinden? Wir nehmen die größten Hindernisse genauer unter die Lupe und zeigen, was hilft. Marotten entlarven und realistisch angehen Barthels, F. & Pietrowsky, R. ( 2012). Orthorektisches Ernährungsverhalten–Nosologie und Prävalenz. Psychotherapie, Psychosomatik und Medizinische Psychologie, 62, 445 – 449. doi: 10.1055/s-0032-1312630 First citation in article Crossref, Google Scholar