Magento Forum - UK Magento Forum (Unofficial)

An unofficial but dedicated Magento Forum for Magento Users, Designers and Developers

Strange issue with currency

A forum for Magento users to discuss tips, issues etc with regards to actually using the Magento front and back end systems.

Strange issue with currency

Postby seanprice » Mon Sep 21, 2009 12:42 pm

I have two view on a magento installation

UK and USA stores, all setup fine when you view each one they use the correct currency on the front end i.e. £ and $ however in the back end when viewing products in list, editing, orders and even order emails no matter which store they are purchased from they always display the £ sign despite showing the $ value.

For example if you went to the USA store and purchased an item for $15 in the admin both for orders and view/edit products its listed as £15. Even the order email sent to the customer lists £15 all that is wrong is the symbol - whats gone wrong any clues?
User avatar
seanprice
 
Posts: 32
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:26 am
Location: Derbyshire

Re: Strange issue with currency

Postby joseph » Mon Sep 21, 2009 6:13 pm

hmm not come across that one before
joseph
 
Posts: 12
Joined: Fri Sep 11, 2009 8:50 am

Re: Strange issue with currency

Postby seanprice » Wed Sep 23, 2009 11:49 am

indeed thats why its confusing, ive double and triple checked, currency is all setup correctly in the back end system. Very frustrating!
User avatar
seanprice
 
Posts: 32
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:26 am
Location: Derbyshire


Return to Magento Users

cron