276°
Posted 20 hours ago

Napolitane

£5.71£11.42Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Adaugam untul, pe care il taiem bucati mai mici si acoperim apoi si untul cu ciocolata, il lasam sa se inmoaie bine. Arata fantastic de bine si asta 🙂 Budinca de ciocolata – reteta de crema fiarta de ciocolata fara zahar Ce ingrediente folosim pentru reteta de prajitura cu foi de napolitana cu ciocolata si nuca? Neapolitan wafers (also called gaufrettes in some countries, though this term can refer to other foods) are wafer and chocolate-cream sandwich biscuits, first made by the Austrian company Manner in 1898. [1] They were mass-produced in the USSR and the Eastern Bloc for their cheap production cost, long shelf-life and simple production method. Up to this day they are a popular treat in Russia and post-soviet countries, especially popular among seniors. Aici găsiți mai multe rețete de prăjituri delicioase! Mod de preparare napolitane cu cremă caramel în foi Lica (scris+video)

Va doresc din tot sufletul multa sanatate, pace si iubire, iar Sfantul Nicolae sa ne ocroteasca pe toti, nu numai astazi, cand este praznuit, ci mereu!!!! cât e de bun caramelul sărat (vezi aici rețeta), nu-i așa? Ei bine, imaginați-vă că prăjitura asta are cremă de caramel sărat cu nuci. E minunată! 🙂 Imi plac napolitanele, dar evit sa le cumpar din comert pentru ca au enorm de mult zahar si tot felul de grasimi de palmier, chimicale fara numar. De aceea imi place sa fac acasa prajituri cu foi de napolitana, care, pe vremuri, se numeau foi Lica.After 5 to 10 minutes of mixing, form a soft ball with the dough and wrap it in plastic film. Refrigerate for at least 30 minutes. This will make the dough easier to work with in the next stage. Promotia aceasta este valabila pana la 31 decembrie. Prajitura cu foi de napolitana, ciocolata si nuca

Peste aceasta foaie turnam ciocolata si o intindem cu ajutorul unei linguri. Presaram si putina nuca, cat sa fie un strat uniform. De ce recomand indulcitorii acestia? De obicei, recunosc, nu-mi plac indulcitorii gen zaharina, stevia, fructoza…pentru ca au un gust amarui, de medicament. Acesta este foarte placut, nu se simte amareala aceea. Choose your pasta: Chunkier sauces tend to best on chunkier pastas, like penne or rigatoni, while I find smoother sauces are great on spaghetti style pastas.

Portofoliu Produse

After the dough has been chilled, take it out and place it on a surface for rolling that has been lightly dusted with flour. In the meantime, preheat your oven to 160 degrees celsius or 320 degrees fahrenheit. Punem alta foaie de napolitana, presam si punem iar un strat de ciocolata, nuca macinata si repetam acestea pana cand terminam toate foile.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment