276°
Posted 20 hours ago

Dobrogea - Eugenia Original Biscuiti - Double biscuit with a cocoa cream filling (40%) with rum flavour (24 x 36 g)

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Se adauga acum un praf de sare, cat se ia cu 2 degete, vanilia si scortisoara macinata. Se amesteca si se pune si oul. Se amesteca bine si oul, iar rezultatul va fi o crema frumoasa, ferma si foarte aromata.

Curățăm merele, pe 2 le tăiem felii, pe 2 cubulețe. Adăugăm merele cubulețe în aluat, amestecăm bine. Turnăm aluatul în tavă, nivelăm cu spatula. Punem deasupra merele felii, pudrăm cu zahăr și scorțișoară.⠀ Ador mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor si mereu incerc retete si combinatii noi! Azi PAINE CU MASLINE 🍞🫒 foarte usor de pregatit si absolut perfecta pentru sandwichuri sau pur si simplu cu putin unt sau branza!⠀Measure the butter, sugar and syrup into a small pan and heat gently until the butter is melted. Remove from the heat and add the flour, chopped cranberries or cherries, candied peel and nuts to the pan. Stir well to mix. Pe fundul oalei punem crengute de cimbru si marar. Acoperim cu un strat uniform de frunze de varza. Aranjam sarmalutele in oala, fara a le inghesui, pentru ca orezul se umfla la fierbere. Intre straturi punem cate 2 linguri de piure de rosii, il intindem cu lingura. La final, acoperim sarmalele cu varza tocata marunt si un strat de sos de rosii. Presaram cimbru, turnam 200-300ml apa. ⠀

Se coc la o temperatura de 200 de grade, pentru aproximativ 10 minute. Cand sunt usor aurii pe margine, sunt gata. Mie mi-au iesit 2 tavi de cuptor din aceasta cantitate 🙂 Mai mult decat suficient pentru familia mea. Am facut pachetele si pentru prieteni, care le-au apreciat foarte mult. Faina de migdale, sau pudra de migdale, este un ingredient din bucătărie obținut prin măcinarea fină a migdalelor crude sau prăjite, fără coajă. Este utilizată în multe rețete pentru a adăuga aromă, textură și nutriție, fiind un ingredient popular în bucătăria vegană și vegetariană.Biscuiții cu făină de migdale sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru a satisface pofta de dulce în timpul gustării sau pentru a fi serviti cu cafea sau ceai. Iată o rețetă simplă pentru a face biscuiți cu făină de migdale: Punem salamurile de biscuiti la frigider, ideal este sa stea cel putin peste noapte, sa fie taiate a doua zi. Turnam crema in tava, peste blatul de biscuiti. Nivelam cu spatula. Dam la rece 1-2 ore sau pana crema este bine legata si are o pojghita, care sa sustina fructele.⠀

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment